Kozağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : .
WEB https://kozagacteml.meb.k12.tr
Adres : Kozağaç Mahallesi Onbaşılar Sokak No51 Meram/KONYA
VİZYON : Öğrencilerine dünya standartlarında eğitim veren, onlara sektörün ihtiyaç duyduğu mesleki bilgi ve becerileri kazandıran, onları milli ve manevi değerlerimize göre yetiştiren, alanında öncü bir kurum olmak.
MİSYON : Çağın gereksinimlerini karşılayabilen ve küresel dünyaya ayak uydurabilen, teknolojiyi kullanabilen, ufku geniş, özgüveni tam, mesleki yeterliliğe ve etik değerlere sahip, üretken ve mutlu bireyleri topluma kazandıran bir eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR : TERLEMEK,ÇABALAMAK,ÇALIŞMAK VE HEDEFE VARMA NOTASINDA İLİM İLE İRADE GÖSTERMEK.

Biyoloji Laboratuvarı :1
Saatler : 8.30-16.50
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : YOK
Ulaşım : KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 12 NOLU OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR.
Yerleşim Yeri : KOZAĞAÇ MAHALLESİ MUHSİN YAZICIOĞLU AĞAÇLANDIRMA ALANI ARKASI ONBAŞILAR SOK NO:51 MERAM-ANTALYA ÇEVRE YOLU ÜZERİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 12 KM
Kontenjan Bilgileri : 170
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 146,768 - 362,617
Sportif Etkinlikler : HER YIL OKUL İÇİ VE İL ÇAPINDA YAPILAN ETKİNLİKLERE KATILIM SAĞLANMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : SOLİD WORKS ÖĞRENİYORUM VE İŞ GÜVENLİĞİ PROJELERİ İLE İKİ KEZ YURDIŞI PROJEMİZ KABUL GÖRDÜ VE YURTDIŞINA GİDİLDİ.