KONYA / MERAM - Kozağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönem 2. Yazılı Sınav Tarihleri Duyurusu

Nis

Konya il merkezimizde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerimizden bu yıl mezun olacak ve son sınıfta staj çalışması yapacak yaklaşık 4000 öğrencinin katılacağı ve istihdam ihtiyacı bulunan birçok firmayla buluşup istihdam ve staj yeri belirleme çalışmalarının yapılacağı Konya İstihdam Fuarında buluşalım.

II. dönem veli toplantımızı, 17.04.2024 Çarşamba günü

14.30-17.00 saatleri arasında gerçekleştirdik.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü

tarafından düzenlenen 2023-2024

"Okul Spor Faaliyetleri" kapsamında

"Bisiklet" dalında bugün (05.04.2024) yapılan

müsabakalarda öğrencilerimiz

Gençler A ve Gençler B

kategorilerinde takım olarak

şampiyon olmuş ve Gençlik ve

Spor Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan

'Türkiye Şampiyonası'nda yarışmaya

hak kazanmışlardır.

Mrt

"18 Mart Çanakkale Şehitleri ve Zaferi" 109. yıl dönümünde öğrencilerimizin okuduğu yazılarla ve şiirlerle anıldı.

Mrt

Okulumuzda, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma ve bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. yıldönümü münasebetiyle "İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Programı" düzenlendi.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp ardından okulumuz "Tarih Tiyatro Kulübü"nün hazırlamış olduğu program icra edildi.

Ekm

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Ağu

30 Ağustos Zaferimizin 101. yıl dönümünde; bağımsızlığımız ve milli egemenliğimiz uğruna destansı bir mücadele veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşları ile tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle yâd ediyoruz.

Ağu

2023-2024 eğitim öğretim yılından itibaren öğrencilerimiz için okul kıyafetimiz hakkında bilgilendirme yapılmıştır.